Website op basis van SEO

Wil jij – na het doornemen van onderstaande informatie – een website laten bouwen o.b.v. SEO? Of juist jouw website SEO proof laten maken? Mail mij dan en ik ga het voor je regelen! Ik werk samen met een betrouwbare en professionele websitebouwer. Dit bedrijf is specifiek gericht op het maken van websites voor gastenverblijven. Uiteraard ontvang je vooraf vrijblijvend een prijsopgave per mail.

Met gastvrije groet,
Jorine | Hoteljournalist
info@hoteljournalist.nl o.v.v. Website

_____________________________________________________________________-

Beste gastenverblijfeigenaar,

Je bent blij met je vakantiehuis of B&B en wilt het graag aan gasten verhuren. Een stap die je zou kunnen nemen, is om met je gastenverblijf op één van de vele online boekingssites voor B&B en/of vakantiewoningen te gaan staan. Dit kan zeker werken; zij staan vaak hoog in de zoekresultaten van Google. Natuurlijk ben je bij de verhuur dan een deel van je inkomsten kwijt aan deze platformen.

De volgende of andere stap kan zijn je verblijf zelf gaan promoten op social media, dit is een goede optie. Jorine, de Hoteljournalist, is hierbij van onschatbare waarde.

Al met al wil je je beste beentje voorzetten. Dit kan ook door een website voor je verblijf te (laten) bouwen/werken.

Waarom zou je investeren in een eigen website?

-> Vertrouwen uitstralen richting je gasten. Doordat je zelf een mooie site hebt, geeft dat vertrouwen in de kwaliteit van jouw accommodatie.

-> Een overzichtelijke en functionele site met mooie foto’s van je gastenverblijf en de omgeving is aantrekkelijk om lekker doorheen te scrollen.

-> Behalve dat ze jouw gastenverblijf kunnen bekijken op de website, kun je ook wat over jezelf vertellen. Dit werkt vaak erg goed, gasten weten dan bij wie ze terechtkomen.

-> Een pagina met wat is er te doen in de omgeving werkt fantastisch. Je kunt niet alleen je gastenverblijf aantrekkelijk maken, maar ook de omgeving kan gasten trekken. Het voordeel werkt meerdere kanten op, want je kunt voor leuke uitjes en eetgelegenheden verwijzen naar je website dus hoef je niet steeds alles te vertellen. En ze hebben een reden om terug te komen voor dat wat ze nog niet gezien hebben.

-> Ook kun je op je eigen site een nieuwsbrief of blog kwijt.

-> Je kunt kiezen voor een boekingsfunctionaliteit. Wij werken met het wpbookingssysteem en hebben hiermee ruime en goede ervaring.

-> Indien je meerdere vakantiewoningen bezit en je wilt groeien naar een professioneel gastenbedrijf, dan kan een boekingsfunctionaliteit op jouw site handig zijn. Het is natuurlijk geen verplichting om zelf je boekingen te accepteren. Je laat dan het verwerken van de boekingen en het ontvangen van betalingen over aan het online platform waar jouw vakantieverblijf ook op staat.

-> Jouw eigen website functioneert als extra service om jouw gasten te voorzien van de informatie die jij belangrijk voor ze vindt.

-> Een informatiemap is tegenwoordig vaak digitaal (via je website) handig. En het kan natuurlijk ook allebei; een fysieke map en je website.

Om goed te scoren op Google is SEO (Search Engine Optimization) belangrijk.

Binnen SEO zijn er altijd veranderingen. Google blijft veranderen en de manier waarop je kunt scoren in Google is blijvend in ontwikkeling. Een goede gang van zaken aangezien Google steeds slimmer wordt in het ontdekken van authentieke, hoogwaardige content (zowel tekst als afbeeldingen).