Welkom bij B&B Cortijo El Sarmiento

Wij zijn ervan overtuigd dat een gast speciaal is. En elke gast heeft het recht om een geweldige tijd bij ons door te brengen.“ Aan het woord zijn Yvonne en Carsten Schnoor. Het echtpaar runt, regelmatig samen met de ouders van Yvonne die hier alle vakanties doorbrengen Marlene en Reiner, vol passie het Spaanse boutique hotel (ook wel ‘volwassen‘ luxe B&B genoemd) Cortijo El Sarmiento. “Als je bij ons op bezoek komt, wees dan voorbereid op gastvrijheid met passie.“

Onderdompelen
“Daarmee bedoelen we dat wij er voor willen zorgen dat gasten zich bij ons meteen thuis voelen. Verwend worden met kleine attenties, maar ook dat wij zien wanneer een gast even op zichzelf wil zijn. We willen gewoon een goed gevoel geven.“ Cortijo El Sarmiento staat er om bekend dat gasten hier tenminste een week verblijven en zich volledig kunnen onderdompelen in de ontspannen en gezellige sfeer die er hangt. “Er heerst een vrolijke sfeer. Overdag kun je ontspannen aan het zwembad of de heuvels en nabijgelegen stranden verkennen. Aan tafel geniet je van de maaltijden die wij koken. Natafelen doen we hier meestal tot in de late uurtjes – fijne en leuke gesprekken inbegrepen. De mensen die je hier ontmoet hebben dan ook een open geest. Ze komen naar Cortijo om een geweldige tijd te hebben.”

Ademhalen
Het boutique/landelijke hotel beschikt over zeven kamers en er worden maar liefst vijf talen gesproken (Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans). De romantische zandstranden aan de Andalusische kust van de Middellandse Zee of de bergachtige hoogtes van de Sierra Cabrera: geniet vlak voor de deur van de Andalusische veelzijdigheid. Op zoek naar rust en ontspanning of eerder sportief aangelegd? Er zijn mogelijkheden genoeg om te genieten van een vakantie op maat. Maar wat maakt deze luxe accommodatie bijzonder? “Dit heeft te maken met natuurlijk de Spaanse zon, prachtige omgeving, maar ook met de aangename lavendelgeur die hier in de lucht hangt. Ook is er veel aandacht voor details; van onze gezellige kamers tot de honesty bar en ontbijt met verse streekproducten. Maar het zijn vooral de geweldige mensen die je hier ontmoet: je medegasten en gastheer/gasvrouw die maken dat jij als gast speciaal bent.” Een fijne plek waar je diep adem kunt halen en je even kunt loslaten.

Kleurrijk
In de Cortijo geniet je van een mengeling van ontspanning, een vleugje avontuur of beide. Dit verblijf biedt je precies wat je wilt. “Wat je ook kiest, je dag zal altijd geslaagd zijn. Van bergen tot de kust en van kleurrijke dorpjes tot de heerlijkste wijnen.” Het (activiteiten)menu is eindeloos. “We verwelkomen je graag bij Cortijo El Sarmiento; waar kosmopolieten en fijnproevers een passie voor het leven delen.”

www.el-sarmiento.com