Je voelt je welkom bij accommodatie Bed & Brood & Zo

Bed en Breakfast (B&B) Bed & Brood & Zo is het fijnste plekje om te slapen in het middeleeuwse hart van Heusden vesting. Je bent van harte welkom voor een heerlijk weekendje weg. “Dat wordt slapen en genieten in onze B&B”, aldus gastheer René Peters. Het huis is gebouwd in 1619 en is in 2016 verbouwd tot een stijlvolle, karakteristieke, luxe en moderne woning. “Uiteraard met behoud van de mooie, sfeervolle details.”

Luxe gastenkamers
De representatieve accommodatie beschikt over twee luxe gastenkamers met comfortabele, elektrisch verstelbare bedden. “Daarnaast heeft elke kamer een privé/luxe badkamer met inloop regendouche, toilet en wasbak. Ook liggen er badjassen voor jullie klaar op de kamer en vind je er lekkere koffie en thee. Inclusief hapje en sapje. Voor de liefhebbers staat er ook een televisie.”

Retroscooter huren
Ook de omgeving van Heusden is meer dan de moeite waard om te bekijken. Heusden ligt aan de Maas en heeft een prachtige pittoreske haven. Wandel door eeuwenoude pleintjes en steegjes. En vergeet vooral de betoverende Loonse en Drunense duinen niet.
Het fijne is dat je bij de B&B ook terecht kunt voor het huren van elektrische of ‘gewone’ fietsen en zelfs een retroscooter kan voor je als gast geregeld worden. “Geef dit wel even aan wanneer je een kamer reserveert”, aldus René. “Dan zorgen wij er natuurlijk voor dat ze op tijd voor jullie klaar staan.”

Zeg: ‘JA’!
Bij deze accommodatie kun je niet alleen goed overnachten, het is ook een ideale locatie voor bruidsparen! De accommodatie heeft zelfs een speciaal ‘Wittebroodsarrangement’ samengesteld. René: “Waan je terug in de tijd en kies dit pittoreske plaatsje om die belangrijke JA naar elkaar uit te spreken. In Heusden zijn genoeg mogelijkheden om de hele dag de liefde te vieren.
En de huwelijksnacht? Die breng je door in onze romantische Bed & Breakfast, op de WITTEBROODSTRAAT. Een originele start van het huwelijk en daarnaast op slechts twee minuten lopen gelegen van de prachtige trouwlocatie het Gouverneurshuis en het indrukwekkende gemeentehuis.”

De mooiste trouwfoto’s kun je natuurlijk maken in het middeleeuwse hart van Heusden zelf. “Vertel ons jullie wensen en dan verzorgen wij dit tot in de puntjes. Weddingplannen is our middle name! Zo maken we samen deze bijzondere dag én nacht onvergetelijk. Van harte welkom!”

www.bedandbreakfastheusden.nl