Samenwerken

Samenwerken met Hoteljournalist?

Samenwerken met Hoteljournalist kan bijvoorbeeld door een sponsored post op social media, sponsored artikel, winactie, overnachting, persreis en meer. Ik denk graag mee over jouw publiciteit met mijn volgers in het achterhoofd. Op een manier dat we er allemaal iets aan hebben (mijn volgers, jij en ik). Ik sta voor veel open en overleg is altijd mogelijk. Je kunt je verzoek mailen naar info@hoteljournalist.nl en ik kom er bij je op terug.

Ik vind het belangrijk om samen te werken met bedrijven/accommodaties/merken die bij mijn doelgroep passen. Daarom wil ik zelf ook achter het product of dienst staan en werk ik alleen samen als ik mij – en vooral ‘mijn’ gastenverblijven (doelgroep) – zich er goed bij voel(en). Samenwerken met Hoteljournalist kan vanaf 71 euro (excl. btw) of een barterdeal ter waarde van minimaal dit bedrag. Meer weten? Stuur mij een mail op info@hoteljournalist.nl en ik vertel je graag meer over samenwerken.

Hoteljournalist.nl richt zich op ambitieuze gastenverblijfeigenaren die zowel aan zichzelf als aan hun accommodatie willen werken. Hoteljournalist heeft een eigen online leeromgeving, podcast, nieuwsbrief, column en meer. De gemiddelde gastenverblijfeigenaar is vrouw (35 – 59 jaar), ge├»nteresseerd in ondernemen, reizen, persoonlijke ontwikkeling, mindset, eten en wil zich graag vrij en onafhankelijk voelen. Met daarin voldoende tijd en aandacht voor het gezin.

Vragen en/of meer informatie? Mail naar info@hoteljournalist.nl. Ik kijk uit naar je mail!

P.S. Ik prefereer het woord ‘Samenwerking’ bij sponsored artikelen i.p.v. ‘Advertentie’.