Wil jij genieten van een rustgevende overnachting? Dan ben je bij De Pionier aan het juiste adres! Het monumentale pand in Lelystad heeft een zeer bijzondere geschiedenis, natuurrijke omgeving en comfortabele kamers. Voor zowel stelletjes als voor vrienden(innen) hebben we kamers beschikbaar. Iedereen is welkom bij De Pionier. Dé plek om nieuwe herinneringen te creëren

Geschiedenis van de polder
Het pand waarin De Pionier te vinden is bestaat al 1953 en mag sinds 2017 officieel een monument worden genoemd! Deze prachtige Bed & Breakfast diende vroeger als EHBO post voor de pioniers, die het aandurfde om Flevoland droog te leggen. De pioniers kwamen met kneuzingen, wondjes en andere pijntjes naar het pand. Later heeft dit prachtige monument ook als een school gediend. De pioniers kwamen hier wonen met hun gezinnen. Hierdoor ontstond een hechte samenleving op het allereerste stukje land in Lelystad. Wil je meer weten over de geschiedenis? We vertellen je er graag meer over!

Een natuurrijke omgeving
Met de Oostvaardersplassen als achtertuin is De Pionier een prachtige overnachting voor de natuurliefhebber. Wist je dat een dagelijkse wandeling een boost geeft aan je mentale gezondheid? Een wandeling biedt ontspanning en geeft de rust die nodig is om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Behalve mooie wandelpaden, vele fietsroutes en wilde dieren is de Oostvaardersplassen ook een romantische plek. Geniet van de adembenemende zonsondergang op de Oostvaardersdijk. Of neem je camera mee en schiet de mooiste plaatjes. Rust is binnen handbereik.

Vindt op onze websites meer tips over de natuurgebieden in Flevoland.

Een centrale ligging
Bezoek jij graag de leukste winkelsteden in eigen land? Of speur jij naar smaakvolle culinaire uitstapjes? Dan is De Pionier de perfecte Bed & Breakfast voor jou. Door de centrale ligging zijn de grote winkelsteden, van Amsterdam tot Zwolle, eenvoudig bereikbaar. Of bezoek de leukste dorpjes in de buurt. In Naarden vind je schattige dorpstraatjes, heerlijke restaurants en mooie wandelroutes. Ook dicht bij De Pionier vind je shoppingcenter; Batavia stad. Dit is de enige fashion outlet van Flevoland.

De provincie is rijk aan de leukste dorpjes, voortreffelijke restaurant en andere unieke bezienswaardigheden. Tijdens jouw overnachting geven we je graag meer informatie over de bezienswaardigheden, om jouw verblijf onvergetelijk te maken.

Over ons
Met respect voor de pioniers, de natuurrijke omgeving en de bijzondere geschiedenis zijn we dit avontuur gestart. We hebben dit unieke pand omgetoverd tot een stijlvolle omgeving, waar rust en comfort samenkomen. Elke kamer is verbonden met de geschiedenis van De Pionier. Behalve de comfortabele bedden, Nespresso apparaat en tv, bieden we elke gast ook ontbijt aan op de kamer. Wil je liever buiten ontbijten? Dat kan op ons terras! Het terras is recent gebouwd. Geniet tijdens je ontbijt van het prachtige uitzicht.

Wil je meer weten over De Pionier? Wij vertellen je graag meer! Op onze website vind je meer informatie en natuurlijk onze contactgegevens. We hopen je snel te verwelkomen bij De Pionier in Lelystad.

www.depionierlelystad.nl