Partners 

 

Regelmatig krijg ik de vraag: “Jorine, met welke leveranciers/bedrijven werk jij samen?” Van B&B tot hotel en van vakantiewoning tot vakantiepark, steeds vaker weten gastenverblijfeigenaren mij te vinden in hun zoektocht naar die ‘ene, handige tool of website’ en doen ze inspiratie op voor hun eigen gastenverblijf. 

Op deze partnerpagina vind je die handige samenwerkingen! Wil jij je product ook eenvoudig onder de aandacht brengen bij tal van gastenverblijfeigenaren? Stuur mij dan gerust een bericht voor meer informatie of mail naar info@hoteljournalist.nl o.v.v. Partners

Nieuwsbrief

Het versturen van een nieuwsbrief is een eenvoudige manier om jouw gasten op de hoogte te brengen van leuke aanbiedingen, nieuwe arrangementen, tips voor uitjes in de omgeving of de laatste nieuwtjes. Het programma Enormail is hier zeer geschikt voor. 

Wil je hulp bij het maken en versturen van jouw nieuwsbrief? Stuur mij een e-mail met je hulpvraag en ik neem snel contact met je op.

Boekhoudprogramma

Een goed boekhoudprogramma is onmisbaar voor elke onderneming. Je wilt hier geen uren aan spenderen en het moet natuurlijk ook niet te ingewikkeld zijn. Met het programma Moneybird heb je alle boekhouding snel en overzichtelijk op orde. Met Moneybird kun je eenvoudig facturen maken en versturen, de banktransacties verwerken, de btw aangifte doen, uren registreren, rapporten uitdraaien en nog veel meer.