Partners / Accommodaties

 

Regelmatig krijg ik de vraag: “Jorine, weet jij nog een overnachtingsadres…? Of: “Met welke leveranciers/bedrijven werk jij samen?” Van B&B tot hotel en van vakantiewoning tot vakantiepark, steeds vaker weten gasten mij te vinden in hun zoektocht naar die ‘ene, bijzondere locatie’ en doen ze inspiratie op voor hun eigen gastenverblijf. 

=> Daarom combineer ik jouw online zichtbaarheid met deze vaak gestelde vraag aan mij. Op deze partnerpagina vind je die leuke, bijzondere adressen! Wil jij je gastenverblijf, vakantiepark of product ook eenvoudig onder de aandacht brengen? Stuur mij dan gerust een bericht voor meer informatie of mail naar info@hoteljournalist.nl o.v.v. Partners/Accommodaties. 

Nieuwsbrief

Het versturen van een nieuwsbrief is een eenvoudige manier om jouw gasten op de hoogte te brengen van leuke aanbiedingen, nieuwe arrangementen, tips voor uitjes in de omgeving of de laatste nieuwtjes. Het programma Enormail is hier zeer geschikt voor. 

Wil je hulp bij het maken en versturen van jouw nieuwsbrief? Stuur mij een e-mail met je hulpvraag en ik neem snel contact met je op.

Boekhoudprogramma

Een goed boekhoudprogramma is onmisbaar voor elke onderneming. Je wilt hier geen uren aan spenderen en het moet natuurlijk ook niet te ingewikkeld zijn. Met het programma Moneybird heb je alle boekhouding snel en overzichtelijk op orde. Met Moneybird kun je eenvoudig facturen maken en versturen, de banktransacties verwerken, de btw aangifte doen, uren registreren, rapporten uitdraaien en nog veel meer.

Jopie’s Wonen

Jopie’s Wonen is een woonwinkel EN gastenverblijf op dezelfde locatie. Uniek!
Het gastenverblijf is ingericht met gerestylde meubels en woonaccessoires uit de winkel.

Jopie’s Wonen is centraal gelegen in het dorp Maartensdijk, onder de rook van Utrecht en Hilversum. Het gastenverblijf is te boeken vanaf drie nachten en staat ook open voor gasten die langere tijd willen verblijven (bijv. i.v.m. een verhuizing, werkopdracht, etc.). Excl. ontbijt.

Welkom bij Jopie’s Wonen!

(+31) 6 304 05 694

B&B Het Vinkenest

B&B Het Vinkenest in Nijverdal is een volledig nieuw gerealiseerde accommodatie met eigen entree. Duurzaamheid is het uitgangspunt geweest bij de keuze om alle ruimtes te voorzien van vloerverwarming. Een combinatie van zonnepanelen en een warmtepomp zorgen voor de energie en warmtevoorziening en geven de bed & breakfast een duurzaam karakter. Uitgangspunt bij de inrichting is de luxe en het comfort van een hotel met de persoonlijke service en aandacht van een bed & breakfast.

(+31) 6 304 05 694

PREMIUM AANBOD

PREMIUM AANBOD Hoe zou het voor jou zijn als je structureel mijn coaching tot je beschikking hebt? Niet meer elke keer zelf het wiel hoeven uit te vinden, maar even een check en ik help je weer op weg. Op naar nog meer gasten en een winstgevend gastenverblijf! Niet...

Lees meer
In 5 stappen een gastenverblijf starten in Portugal

In 5 stappen een gastenverblijf starten in Portugal

Stel je voor: je bent getrouwd met een Italiaan. Hij is niet op zijn plek in Nederland en voor jou is Italië geen optie. Hij is kok en wil lekker koken voor gasten en jij droomt van een plek waar je vakantiegangers het “vakantie van de wereld” gevoel kunt laten...

Lees meer
Boekrecensie GAST! – Het geheim van Hof van Saksen

Boekrecensie GAST! – Het geheim van Hof van Saksen

Het boek Gast! (ondertitel Hoe Hof van Saksen het meest bijzondere resort van Europa werd) omschrijft de metamorfose van Hof van Saksen nadat het in 2012 wegens gebrek aan belangstelling moest sluiten. Verteld wordt hoe het zielloze resort nieuw leven ingeblazen werd...

Lees meer