Pakket Hoteljournalist & MijnVerhuurwebsite.nl

Ons samenwerkingspakket

Complete verhuurwebsite én cursus ‘Nieuwbrieven voor gastenverblijven’

Het pakket

Voor één pakketprijs ontvang je zowel een (nieuwe) professionele website met boekingsmodule voor je accommodatie van MijnVerhuurwebsite.nl én de succesvolle online Hoteljournalist cursus ‘Nieuwsbrieven voor gastenverblijven’.

Het voordeel van een pakketprijs is dat deze overzichtelijk en transparant is. Je weet precies wat je betaalt, zonder verrassingen achteraf. Precies wat jij wilt als gastenverblijfeigenaar. Daarnaast is een pakketprijs uiteraard voordeliger, dus kostenbesparend.

Professionele website

Een goede website is van groot belang. Het is vaak het eerste contactmoment met je gasten en een professionele en betrouwbare website wekt daarnaast ook vertrouwen op. Ook ben je met een website altijd bereikbaar en bereik je dus meer gasten dan via de traditionele marketingkanalen.

Voordelen nieuwsbrief

Een nieuwsbrief kent verschillende voordelen. Buiten dat het een contactmoment is met je (terugkerende) gasten, helpt het ook bij het opbouwen van de relatie en versterken van de onderlinge band. Uiteraard deel je in je nieuwsbrief relevante informatie, updates, tips, arrangementen en meer. Op deze manier blijven gasten eenvoudig op de hoogte van jouw accommodatie.

MailChimp integratie

Eén van de vele extra’s van de verhuurwebsite is de MailChimp integratie. Hiermee verzamel je gemakkelijk gegevens van je (toekomstige) gast. Onze klanten maken hier nog te weinig gebruik van, mede omdat zij niet goed weten waar te beginnen met het maken van een nieuwsbrief. Daarom is deze combinatie, een complete verhuurwebsite en de cursus ’Nieuwsbrieven voor gastenverblijven’, een echte win-win!

Ook de totaalprijs van dit pakket is een win-win! Slechts € 222,- incl. btw! Dit is een korting van meer dan € 35,-!

Aanmelden kan door te mailen naar info@mijnverhuurwebsite.nl en/of info@hoteljournalist.nl.

 

Pakketinformatie betreffende website:
– Na aanmelding voor het pakket nemen we telefonisch of per e-mail contact met je op om je wensen en eventuele eigen ideeën en mogelijkheden te bespreken;
– Op basis van één verhuurobject met boekingsmodule;
– Een extra verhuurobject toevoegen is mogelijk tegen een meerprijs van € 89,- per extra object;
– Exclusief domeinnaam, hosting, updates, extra’s en ondersteuning á € 19,95 per maand;
– Hier vind je een demo website waardoor je een beeld krijgt van de mogelijkheden.
_____________________________________________________________

Pakketinformatie betreffende de online cursus ‘Nieuwsbrieven voor je gastenverblijf’/ Hoteljournalist:
– Na aanmelding voor het pakket ontvang je per e-mail de inloggegevens voor deze interactieve en succesvolle online Hoteljournalist cursus en kun je direct aan de slag;
– Je houdt onbeperkt toegang tot de cursus;
– Hier vind je meer informatie over deze training.