Katja & David nieuwe eigenaren B&B Rincón del Mundo


Katja & David: “We hadden de wens om ooit samen een plekje onder de Spaanse zon te vinden. We hebben allebei veel gereisd en gezien van de wereld, maar Spanje trok ons steeds weer vanwege de aangename mensen, het zonnige klimaat, de mooie natuur, talloze pittoreske dorpjes en prachtige stranden. Voor ons komt al dit moois van Spanje samen in Andalusië. Hier (her)openen wij op 2 april 2020 onze B&B Rincón del Mundo.”

Paradijs
“Op een dag kwamen we bij B&B Rincón del Mundo terecht, midden in de Zonnevallei, waar we onmiddellijk ons hart verloren aan deze paradijselijke omgeving en voor het eerst voelden we dat we hier onze droom ook écht waar zouden kunnen maken. We hebben ons hart gevolgd en onze Spaanse droom is werkelijkheid geworden. En deze droom delen wij graag met onze gasten.”
Bij B&B Rincón del Mundo hebben gasten de keuze uit drie gezellige gastenkamers (alle gelijkvloers) met elk een eigen thema en elke ochtend wordt er een gevarieerd ontbijt geserveerd met uitzicht op de Zonnevallei. Katja & David vervolgen hun verhaal: “In onze ruime gemeenschappelijke leefruimte met aparte leeshoek kun je rustig vertoeven, een boek lezen of een spelletje spelen. Regelmatig organiseren we ook een cocktail/aperitief moment waarbij we drankjes met heerlijke tapas verzorgen.”

Zwembad
Het zwembad van B&B Rincón del Mundo is geschikt voor jong en oud, hier kan je naar hartenlust verkoeling zoeken om nadien te zonnebaden op één van de terrassen. De B&B is zeer centraal gelegen en biedt voor iedereen wat wils: van kajakken tot cultuur en van culinair genieten tot paardrijden en shoppen. Dit betekent dat zowel families, actieve vakantiegangers als rustzoekers hier uitstekend terecht kunnen.
“Door de grote hoeveelheid zonne-uren groeien hier het hele jaar door tropische fruitsoorten. Op weg naar B&B Rincón del Mundo doorkruis je het binnenland dan ook tussen de talrijke plantages van appelsientjes, granaatappels, meloenen, avocado’s, amandelbomen, wijn- en olijfgaarden, tarwevelden en citrusvruchten”, aldus een trotse Katja & David.

Ruïnes
Álora, waar de B&B zich bevindt, is de hoofdplaats van de Zonnevallei, of Vallei del Guadalhorce. Gelegen tussen drie grote rotsen en bekroond met de ruïnes van het Moorse kasteel. Van hieruit geniet je van schitterende vergezichten over de natuurgebieden en de mooie dorpen rondom. “B&B Rincón del Mundo in Álora is dé gedroomde locatie voor een heerlijk Andalusisch verblijf. En dit alles op slechts ruim een half uur van de hoofdstad Málaga/luchthaven en de stranden van de Costa del Sol. We hopen jullie spoedig als onze gast te mogen begroeten.”

 

B&B Rincón del Mundo | Katja & David
Arroyo Bujia s/n
Extended Calle Paredillas
29510 Álora, Málaga
Spanje

info@rincondelmundo.com
www.rincondelmundo.com