Of je nu net begint met je gastenverblijfavontuur of al jarenlang een succesvolle onderneming runt, mijn uitgebreide selectie van cursussen en e-books biedt waardevolle kennis en praktische inzichten om je gastenverblijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Mijn cursussen zijn zorgvuldig samengesteld om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van gastenverblijfeigenaren. De opgedane kennis kun je direct in de praktijk brengen. Ik geloof dat leren en groeien hand in hand gaan, en daarom heb ik praktische tips en voorbeelden geïntegreerd in mijn cursussen.

Bij mij draait alles om jouw succes. Ik streef ernaar om de best mogelijke ondersteuning te bieden aan gastenverblijfeigenaren, of je nu aan het begin van je reis staat of je al jarenlang een bloeiende onderneming runt. Mijn cursussen en e-books zijn zorgvuldig ontworpen om je te helpen groeien, je omzet te verhogen en een onvergetelijke ervaring te creëren voor je gasten.

Ready? Bekijk hieronder het aanbod van mijn online cursussen en e-books.

 

Nieuwsbrieven voor gastenverblijven

Online cursus
In deze online cursus leer je alles over het creëren van nieuwsbrieven voor jouw gastenverblijf. 6 Modules vol tips en trucs voor het schrijven van jouw nieuwsbrief.

Social media voor gastenverblijven

Online cursus
Leer alle over social media in deze complete cursus. Hoe maak je op Instagram een goede bio, wat is een reel? Welke hashtags kun je het beste gebruiken en nog veel meer. 

Meer omzet met upsell

Online cursus
Wil jij leren hoe je middels upsell meer omzet kunt genereren? Dan is deze cursus voor jou! Een interactieve cursus waarin ik je stap voor stap begeleid naar het creëren van meer upsell.

Zakelijke gasten

Online cursus
Leer in deze online cursus hoe je meer zakelijke gasten kunt ontvangen in jouw gastenverblijf. Hoe je ze kunt bereiken en hoe je ervoor kunt zorgen dat je meer omzet kunt maken met de zakelijke gast.

Rust en ruimte voor gastenverblijfeigenaren

Online cursus
Vind jij het soms moeilijk om als gastenverblijfeigenaar grenzen te stellen? Deze online cursus is speciaal voor jou als je op zoek bent naar rust in je hoofd en ruimte in je dag. Ik leer je hoe je rust, ruimte en zelfkennis krijgt.

 

Basisfuncties Instagram

E-book
In dit beknopte e-book vind je een overzicht van de basisfuncties op Instagram en heb je in een oogopslag overzichtelijk waar je wat kunt vinden, hoe je kunt zoeken, plaatsen en meer. Dit e-book is geschikt voor de (onlangs gestarte) of beginnnende Instagrammer.

Upsell in een notendop

E-book
In dit e-book over upsell binnen een gastenverblijf leg ik je beknopt uit wat upsell is, hoe je dit toe kunt passen binnen jouw accommodatie en reik ik je concrete voorbeelden aan. Dit is een must have
e-book over de basis.
Wil je meer leren? Kies dan voor de online cursus Meer omzet met upsell voor meer diepgang

Basisfuncties Canva

E-book
Canva is een gratis online ontwerpplatform waar je als gastenverblijfeigenaar afbeeldingen, posters, documenten en nog veel meer kunt maken. In dit e-book vind je de basis van Canva. In een oogopslag zie je waar, wat en hoe je geschikte grafische ontwerpen kunt maken voor jouw gastenverblijf.