Life-event

Hoteljournalist life-event

Op donderdagmiddag 8 september 2022 vindt het allereerste Hoteljournalist life-event plaats in de provincie Drenthe. Tijdens dit life-event zal ik gastenverblijf eigenaren inspireren & informeren! Je gaat naar huis boordevol ideeën, plannen en zelfvertrouwen. Want jij weet straks precies hoe je van jouw gastenverblijf een (nog) groter succes maakt!

Het Hoteljournalist life-event gaat per provincie plaatsvinden en op 8 september starten we in de provincie Drenthe. De locatie is reeds bekend en ik kan niet wachten om deze prachtige plek straks aan jullie te laten zien!

Meer informatie volgt binnenkort. Let op! -> er is een maximum aantal deelnemers, dus zorg dat je erbij bent. Het wordt geweldig en ik ga ook de mogelijkheid bieden voor hotseat sessies. Kortom: dit mag je niet missen! Zet je zelf daarom vrijblijvend alvast op de wachtlijst en ik stuur je als eerste alle info per mail wanneer het rond is.

Mail naar info@hoteljournalist.nl o.v.v. Life-event Drenthe en ik houd je op de hoogte! Ook wanneer de andere data per provincie bekend zijn. Ik kan nu al bijna niet meer wachten; we gaan er zo iets ontzettend moois, interactiefs en vol inspiratie van maken.

Liefs,
Jorine