Hoteljournalist live bijeenkomsten per regio

NIEUW! Achter de schermen ben ik bezig om voor Hoteljournalist per regio in Nederland (uitbreiding naar het buitenland is een optie) live bijeenkomsten te organiseren. Een dagdeel van max. vier uur.

-> Inhoud: Tijdens dit dagdeel in jouw eigen regio (!) nemen we zowel jouw gastenverblijf als mindset flink onder de loep. Met een groep gelijkgestemde gastenverblijfeigenaren uit dezelfde regio gaan we kijken waar jouw knelpunten zitten en wat je hieraan kunt doen zonder jezelf uit het oog te verliezen. Na deze bijeenkomst is het jou duidelijk wat je kunt doen om jouw accommodatie door te laten groeien. In alle opzichten. Uiteraard heb je daarna ook nieuwe, regionale contacten opgedaan en wordt er een vervolg gegeven aan de bijeenkomst via een WhatsApp-groep per regio.

En o ja, natuurlijk ben ik zelf bij alle bijeenkomsten aanwezig voor presentaties, coaching en meer! Ook zullen er gastsprekers uitgenodigd worden.

-> Binnenkort vind je hier meer informatie, incl. data van de eerste bijeenkomst(en). tarief, etc.

OPROEP: Heb jij voldoende ruimte bij je gastenverblijf (bijv. een prachtig gelegen vergaderruimte, rustige zaal, etc.) om een Hoteljournalist live bijeenkomst te organiseren in jouw regio en/of in het buitenland voor een retreat? Mail mij dan op info@hoteljournalist.nl en ik kom er bij je op terug. Leuk!