Enjoy Seaview Apartments is een kleinschalig verhuurbemiddelingsbedrijf in het bruisende Zandvoort. Service naar de gasten en naar de appartement-eigenaren staat er hoog in het vaandel. Gasvrouw Joyce ontvangt je met open armen in ‘haar’ stad. “Voor iedereen is er een passend appartement.”

Zand
Joyce: “Onze appartementen bevinden zich in verzorgde wooncomplexen op toplocaties. De meeste appartementen liggen zelfs DIRECT aan het prachtige, kilometerslange strand van Zandvoort. Slechts een paar stappen buiten de deur en je staat al met je voeten in het zand. Heerlijk!”
Naast de zee vind je in het gezellige Zandvoort alles voor de dagelijkse boodschappen, kun je genieten van kleine boetiekjes en winkeltjes met de leukste snuisterijen en uiteraard kun je ook heerlijk vertoeven bij een van de restaurants die op een steenworp afstand gelegen zijn. “En plof zeker ook even neer bij een van trendy strandbars voor een overheerlijke cocktail.”

Ochtend
Momenteel beheert Joyce ruim 20 appartementen, dus keuze genoeg. “Je beleeft een heerlijke tijd in een van deze accommodaties”, aldus een trotse Joyce. “Natuurlijk is zo’n groot aantal appartementen beheren in een druk seizoen wel voor om in je eentje te doen, maar ik ben gezegend met een echtgenoot en dochters die bijspringen met drukte. Heel fijn.”
Zie je het al voor je? Je wordt wakker bij het ruisen van de zee en je eerste kop koffie geniet je met uitzicht op een prachtige zee en bijbehorend strand. Genieten met een hoofdletter G!

Historie
Zandvoort is een badplaats en gemeente in de provincie Noord-Holland. Met ruim 17.000 inwoners ‘leeft’ de stad van het toerisme en is ook bekend door het Formule 1-racecircuit (op loopafstand van de appartementen). Het is een echte stad met geschiedenis. Joyce: “En als je dan toch zin hebt om naar een grote stad te gaan, is dat geen enkel probleem. Binnen een paar minuten lopen vind je het treinstation met directe verbindingen naar steden als Haarlem en Amsterdam.”

Wanneer kom jij logeren? Je kunt kiezen uit de mooiste locaties met namen als, hoe toepasselijk, Seaview of De Steltloper. Of gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van het Happy Beach Apartment of het Skyline Apartment? Je bent van harte welkom!

Uiteraard houdt ook Enjoy Seaview Apartments zich aan de RIVM-richtlijnen. “B ij het inchecken gaan we niet mee naar boven om het appartement te laten zien en uit te leggen. We overhandigen beneden bij de entree de gedesinfecteerde sleutel in een plastic zakje, dit alles op gepaste afstand. Boven ligt er een map met informatie en we kunnen natuurlijk alle vragen van tevoren of tijdens het verblijf telefonisch beantwoorden. Naast het schoonmaken van het appartement, desinfecteren we ook de appartementen extra goed.”

www.enjoyseaviewapartments.com
enjoy.seaview.apartments@gmail.com

De afbeelding is van de ‘Strandstudio’.