Gastenverblijf Ondernemersprogramma

Voor gastenverblijfeigenaren die succesvol(ler) willen ondernemen, minder afhankelijk willen zijn van boekingssites, een hogere omzet willen draaien en meer vrije tijd willen overhouden.

Wil jij effectiever leren ondernemen, minder afhankelijk zijn van boekingssites en meer omzet genereren? Dan is dit driemaandelijkse traject voor jou! We starten omstreeks medio april 2024.

Gepassioneerde ondernemers
Gastenverblijfeigenaren zijn gepassioneerde ondernemers die hun gasten een unieke en persoonlijke ervaring willen bieden. Ze openen de deuren van hun huis en verwelkomen reizigers van over de hele wereld. Wat deze eigenaren onderscheidt, is hun toewijding aan het creëren van een warme en gastvrije sfeer voor iedereen die bij hen verblijft. Ze nemen de tijd om elk detail te verzorgen, van comfortabele bedden tot heerlijk ontbijt dat met liefde wordt bereid. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat gasten een heerlijke beleving bij hun gastenverblijf mogen ervaren.

Het runnen van een gastenverblijf kan zeker stress en drukte met zich meebrengen, waardoor het gemakkelijk is om jezelf te vergeten. Het constante werk en de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, kan soms overweldigend zijn. Het is belangrijk voor gastenverblijfeigenaren om tijd voor zichzelf vrij te maken en goed voor hun eigen welzijn te zorgen. Dit kunnen kleine momenten van ontspanning zijn, zoals een wandeling in de natuur of even helemaal loskoppelen van werk. Daarnaast kan het nuttig zijn om ondersteuning te zoeken in de vorm van bijvoorbeeld coaching.

Effectiever ondernemen
Als gastenverblijfeigenaar is het begrijpelijk dat je wilt leren hoe je effectiever kunt ondernemen, een hogere omzet kunt genereren en minder afhankelijk kunt worden van boekingssites. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen: 1. Verbeter de gastervaring: Zorg ervoor dat elke gast een geweldige ervaring heeft tijdens hun verblijf in jouw accommodatie. Bied persoonlijke aandacht, comfortabele voorzieningen en creëer een warme sfeer.

Het volgen van coaching om te leren ondernemen kan zeker helpen bij het verkrijgen van grip op je eigen boekingen, omzet en vrije tijd als gastenverblijfeigenaar. Een coach kan je begeleiden bij het ontwikkelen van strategieën en vaardigheden die nodig zijn om effectief te ondernemen. Een goede coach zal samen met jou kijken naar je huidige situatie en doelen stellen voor wat je wilt bereiken. Helpen bij het optimaliseren van je marketingstrategie, prijsstelling, gastervaring en operationele efficiëntie.

Ondernemersprogramma op maat
Een coachprogramma op maat kan het verschil maken voor gastenverblijfeigenaren die grip willen krijgen op hun boekingen, omzet en vrije tijd. Door een programma specifiek aan te passen aan de behoeften van elke individuele ondernemer, kunnen ze leren hoe ze effectiever kunnen ondernemen en succesvolle resultaten kunnen behalen. Een op maat gemaakt programma kan verschillende aspecten behandelen, zoals marketingstrategieën, prijsstellingstechnieken, efficiënt beheer van boekingen en planningssystemen. Dit alles is wat je onder meer leert in het Gastenverblijf Ondernemersprogramma!

Stel je als gastenverblijfeigenaar voor dat jouw accommodatie DE place to be is, je minder afhankelijk van boekingssites bent en meer tijd hebt voor jezelf en het evt. gezin. Dat is precies waar je naar op zoek bent! Het Hoteljournalist Gastenverblijf Ondernemersprogramma is HET antwoord op jouw vragen.

Het Hoteljournalist Gastenverblijf Ondernemersprogramma bestaat uit drie modules en behandelt elke maand een ander onderwerp:

1. PR- & marketing (website, social media, jouw ideale gast, persberichten, brochureteksten, je accommodatie onderscheiden, upsell toepassen)

2. Branding (waar staat mijn accommodatie voor, hoe komt dit tot uiting in mijn communicatie, wat wil/bereik/zoek ik, wat maakt mijn gastenverblijf onderscheidend)

3. Content marketing (de juiste teksten voor jouw ideale gast, zakelijke gasten bereiken, SEO teksten schrijven, overige artikelen, hoe kom ik in de media met mijn gastenverblijf).

Extra’s: 
– Online leeromgeving
– Maandelijks online groepscoaching
– Werkboek
– Toegang tot een besloten Facebookgroep.

Nadat je het Hoteljournalist Gastenverblijf Ondernemersprogramma hebt doorlopen heb jij:
-> Een effectieve en SEO gerichte website
-> Weet je waar en hoe je jouw ideale (zakelijke) gast kunt bereiken
-> Is je gastenverblijf minder afhankelijk van boekingssites
-> Is het appeltje eitje voor je om de juiste social media en content strategie toe te passen
-> Ben jij met jouw accommodatie klaar voor de toekomst.

Investering:
Pilotprijs: 375 euro, excl. btw. Dit bedrag kan in 1 keer of in drie termijnen (175, 100, 100 euro) worden betaald. Facturatie geschiedt maandelijks vooraf.

JA, IK BEN OVERTUIGD EN DOE MEE!


Veelgestelde vragen
:
– Hoeveel gastenverblijfeigenaren kunnen deelnemen? -> Dit varieert van minimaal drie tot max. 10.
– Aanmelden lukt niet via bovenstaande knop. -> Mail mij op info@hoteljournalist.nl en dan komt het in orde!
– Is 1-op-1 coaching ook mogelijk? -> Jazeker, mail mij even voor de mogelijkheden (info@hoteljournalist.nl)
– Hoeveel tijd gaat het Hoteljournalist Gastenverblijf Ondernemersprogramma mij kosten? -> Dat is voor iedereen verschillend. Ik schat in 1 dagdeel per week.
– Ik ben net gestart met mijn gastenverblijf, kan ik dan ook deelnemen? -> Jazeker, dit juist een goed moment!
– Ik run al jaren mijn accommodatie en weet het allemaal al wel -> Superfijn voor je. Dan is dit niet het geschikte traject voor jou.
– Wat voor werkboek hoort er bij dit programma? -> Deze wordt je per mail toegezonden en is specifiek voor het Gastenverblijf Ondernemersprogramma ontworpen.
– Wat gebeurt er na deze drie maanden? -> Dan kun je verdergaan met 1-op-1 coaching en/of instromen in de Hoteljournalist Mastermind.
– Wanneer start het Hoteljournalist Gastenverblijf Ondernemersprogramma? -> We gaan starten omstreeks half april 2024.