Foto’s van je gastenverblijf nodig?

Hoteljournalist werkt samen met een betrouwbare hospitalityfotograaf. Lees hieronder meer informatie en neem contact per mail op bij interesse. Dan kom ik er z.s.m. bij je op terug.

Met gastvrije groet,
Jorine | Hoteljournalist

__________________________________

Foto’s van jouw unieke locatie met de juiste uitstraling

Gastvrijheid begint op het moment dat gasten jouw accommodatie online gaan bekijken. Met de juiste uitstraling verhoog je de kans dat gasten contact zoeken en daarmee een overnachting gaan boeken. Een belangrijk onderdeel van de juiste uitstraling is om een volledig beeld te laten zien met kwalitatief goede foto’s van onder andere het ontbijt, interieurhoekjes, omgeving en meer van wat jij je gasten te bieden hebt.

Wist je dat..
…beelden sneller opvallen dan tekst
…onze hersenen een beeld sneller opnemen dan tekst
…visuele content 60.000 keer sneller verwerkt wordt dan tekst
90 procent van de informatie die we binnenkrijgen visueel is

Up-to-date foto’s
Met andere woorden: met up-to-date foto’s valt jouw accommodatie meer op, gaan ze je beter en sneller onthouden en verhoog je de kans dat gasten nog een keer bij je terugkomen. Zeker als je je foto’s bijvoorbeeld ook gebruikt in je nieuwsbrieven, een presentje bij aankomst, een kortingsbon en meer. The sky is the limit. Het gezegde luidt niet voor niets: een foto zegt meer dan 1.000 woorden.

Daar help ik jou graag bij! Ik ben hospitalityfotograaf en samen zorgen wij ervoor dat jij in een handomdraai de foto’s hebt die volledig passen bij jouw unieke verblijf. En je dit vol trots met de wereld kunt delen.

Stuur een e-mail met je vraag en/of tekst naar info@hoteljournalist.nl en je ontvangt z.s.m. een reactie (uiteraard krijg je van tevoren een prijsopgave, zodat je niet voor verrassingen komt te staan).

In weinig tijd EN de zekerheid van een betrouwbare partner van Hoteljournalist levert jou die foto’s op waar je naar op zoek bent!