Gastvrouw Linda Vinke: “Dit moet je ervaren. De luxe van een hotelkamer met de persoonlijke aandacht van een B&B gecombineerd in het Vinkenest Nijverdal, aan de rand van de prachtige Sallandse Heuvelrug. Het Vinkenest is met 4 tulpen geclassificeerd en lid van Fairtrade Gemeente Hellendoorn. Wandelen, fietsen, paardrijden maar ook een musea- of theaterbezoek behoren tot de vele mogelijkheden.”

Zonnepanelen
Linda: “Het Vinkenest is geheel gelijkvloers. Onze twee luxe slaapkamers heten ‘de Vink’ en ‘het Nest’ en beschikken over een badkamer, toilet, tv met smart functie (o.a. Netflix), koffie- en theefaciliteiten. De B&B heeft een eigen entree en een huiskamer voor alle gasten. Wifi is gratis. We hebben eigen parkeerplaatsen voor de deur en fietsen kunnen in onze garage gestald worden. Het ontbijt is een smaakvolle mix van lokale en eigengemaakte producten en dagelijks wisselend. Het duurzame karakter uit zich in het gebruik van zonnepanelen in combinatie met een warmtepomp voor de warmte & warmwatervoorziening. Er is overal vloerverwarming. Daarnaast maken we gebruik van zeepdispensers, scheiden het afval en gebruiken led verlichting.”

Slaapcomfort
“Iedere gast is uniek & we vinden het iedere keer opnieuw weer leuk om je te ontmoeten. Naast slaapcomfort laten we je graag zien welke heerlijke lokale producten hier in de omgeving gemaakt worden en deze vind je tevens terug op de ontbijttafel.
Wij fietsen en wandelen zelf graag op de Sallandse Heuvelrug met onze vier dochters. We laten ons graag inspireren door jou als onze gast. Zo hebben wij bijvoorbeeld geocaching van gasten geleerd en zijn hier nu dol op.
We zijn in 2017 vanuit Ridderkerk naar Nijverdal verhuisd omdat we hier de droom van een B&B konden realiseren en daarnaast onze meiden veel meer leefruimte konden bieden. Een gewaagde stap maar wat een goede beslissing! Veel meer buiten, veel meer samen en we ontmoeten allerlei bijzondere gasten aan huis in ons Vinkenest. Voel je thuis!”

Seizoensproducten
“Ons Vinkenest biedt je de mogelijkheid om direct de bossen & heidevelden van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug te bezoeken. Met de fiets of wandelend”, aldus Linda. “Musea in Nijverdal maar ook in Zwolle worden goed bezocht door onze gasten. Ook vind je in de buurt een theater, kun je kanovaren, vind je er de heerlijkste restaurants, kun je genieten van gezellige terrasjes en meer. Ook liefhebbers van mountainbiken, ATB en/of paardrijden kunnen op de vele fietspaden & ruiterwegen hun hart ophalen. Er is veel keuze en in ons Vinkenest zijn routekaarten te vinden. In onze folderkast staan eveneens folders van wandelroutes, musea en restaurants.”

www.hetvinkenestnijverdal.nl
linda@hetvinkenestnijverdal.nl