Coaching op maat

Wil je professioneel advies over hoe je jouw B&B (of andere accommodatie) het beste kunt promoten? Heb je tijdelijke ondersteuning nodig bij de start van je gastenverblijf? Loop je vast en wil je graag sparren over hoe je weer maximaal verder kunt op basis van jouw (& mijn) ideeën en keuzes? Hoteljournalist helpt je (weer) op weg!

Tarieven zijn excl. btw.

Hoteljournalist biedt vier mogelijkheden:

1. E-mail consult. Als gastheer/gastvrouw heb je het druk en daarom is het handig en makkelijk om advies op maat te krijgen via de mail. Dit kun je lezen en toepassen wanneer het jou uitkomt. Want de gast gaat immers (bijna ;-)) altijd voor. Stuur mij een berichtje met jouw vragen/opmerkingen en de volgende dag heb je een uitgebreide reactie vol tips, trucs, inspiratie en to do’s retour!

Prijs: € 50


2. Telefonisch consult (1 uur). Heb je een concrete vraag en wil je hierover sparren met een professional? Stuur dan een berichtje en laat weten wanneer ik jou mag bellen. Van social media tot zakelijke gasten; alles mag en kan in bod komen tijdens een telefonisch consult.

Prijs: € 65


3. Een dag lang sparren. Soms wil je gewoon (snel) vooruit, plannen maken, brainstormen en meteen succesvol uitwerken. Wil je een flinke sprong maken in een dag? Dat kan! Op een locatie naar jouw keuze gaan we dan samen een dag knallen.

Prijs: € 500 (incl. voorbereiding en reiskosten).


4. 1-op-1 coaching. Via de mail maken we een plan van aanpak en we spreken elkaar om de week. Fysiek of online. Deze 1-op-1 coaching is maatgericht en daarom wordt er ook een prijs op maat gemaakt. Mail gerust voor meer informatie.