Op mijn website vind je binnenkort een online leeromgeving, een zgn. digitale academie. Binnen deze academie geef ik jou de mogelijkheid tot het volgen van diverse trainingen/cursussen. Online. Dus wanneer het jou uitkomt en in jouw eigen tijd. Op welk moment van de dag het voor jou schikt. Binnenkort staat de eerste cursus online: ‘Je communicatie op orde’. Erg belangrijk en speciaal gericht op eigenaren van een B&B, (mini)camping, (boutique)hotel en/of vakantiehuis.

Piekmoment
In ‘normaal’ onderwijs wordt er geen rekening gehouden met wanneer jij op je best bent. Ben je een ochtend- of avondmens? Of piek je zelfs het beste midden in de nacht? Geen probleem, want ook ’s nachts is jouw online leeromgeving beschikbaar. Je hebt alle vrijheid en kunt zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat. En, zeker niet onbelangrijk, wist je dat het volgen van een online cursus goedkoper is dan een cursus op locatie? En je hoeft ook geen rekening te houden met reistijd. Ook handig is dat je de lesinhoud altijd online terug kunt kijken. Lekker in je joggingbroek of pyjama kun je achter de computer kruipen wanneer jij dat wilt. Kopje koffie erbij…heerlijk. Wat tevens een groot voordeel is van online leren, is dat je fysiek minder gestoord wordt. Je hebt geen klasgenoten die je iets willen vragen, social media kun je voor eventuele prikkels gewoon even uitzetten en je docent kun je ook online prima bereiken. Ideaal!

Toekomst
Hetzelfde geldt voor het moeten presteren. Je hoeft je niet beter voor te doen dan je medestudenten of te doen alsof je de leerstof al begrijpt, want je bent heerlijk rustig in je eentje aan het leren. Geen fysieke boeken die je mee hoeft te slepen. Kortom: ik geloof in de toekomst van online leren. Het is ook nog eens makkelijk(er) te combineren met je baan en je volgt de online training in je eigen tempo. Ook kan er online eenvoudig lesmateriaal toegevoegd worden of een nieuwe les maken.

KORTING
Na het lezen van al deze voordelen begint het natuurlijk nu te kriebelen om ook een online cursus te gaan volgen. Doen! Begin met mijn online training ‘Je communicatie op orde’ en je hebt in no time effectieve tips en trucs om jouw accommodatie (online) meer zichtbaarheid te geven. Stuur mij een mailtje VOOR 7 oktober a.s. en je betaalt slechts € 65, – i.p.v. € 75, – (excl. btw). Zie ik je online?!