Glamping de Bosweide is een unieke kleinschalige luxe camping waar je kunt logeren in één van de compleet ingerichte Safaritenten. De kinderen kunnen de spannendste avonturen beleven op het afgesloten terrein, knuffelen met de ezels, spelen met water en zand terwijl je zelf heerlijk kunt genieten op je eigen vlonder van de rust en de ruimte. In de Vlaamse schuur bakken wij elke ochtend verse broodjes. In deze schuur hebben de kinderen ook voldoende ruimte om zich te vermaken bij regenachtig weer.

Ooit gehoord van “Gramping”? Oftewel: Glamorous Camping met Grootouders! Onze Medley heeft voldoende tweepersoonsbedden waardoor het kamperen met opa en oma wel heel gemakkelijk wordt gemaakt! Ook je hond is bij een aantal accommodaties welkom op onze glamping.

Uniek is onze smikkeltuin. Hier hebben we de meest heerlijke fruitsoorten zoals frambozen, kruisbessen, bramen, enzovoort. De appels en peren die rijp zijn kunnen zo door jullie gegeten worden. Ook is er de mogelijkheid om verse seizoen groenten uit de moestuin te verkrijgen. De kruiden uit de tuin (munt, dille, citroenmelisse en nog veel meer) mag je uiteraard ook naar hartenlust plukken en verwerken in eigen recepten.

Eén keer per week verzorgen wij een pizza avond. Je kunt dan samen met ons verse pizza’s bakken in onze pizzaoven. Geloof ons, die pizza’s zijn heerlijk. Bij deze avond bieden we een lokaal bier of wijntje aan, deze zijn allemaal in of rondom alphen bedacht en geproduceerd! Zo hebben we ook onze eige appelsap gemaakt. We hebben vele appel en peren bomen en zo doende zijn we onze eige appelsap gaan persen. Deze is zonder enige toevoegingen en dus helemaal van appel en een betje peer, super lekker en erg gezond! Van onze kippen hebben we elke dag verse eieren die onze gasten mogen rapen. We vinden streekproducten en lokaal gemaakte producten erg belangrijk, ook voor onze omgeving.

Onze ezeltjes houden er van om geaait en vertroeteld te worden maar ze vinden het nog leuker om mee te gaan wandelen, onze gasten kunnen daisy en annabel mee nemen naar een rondje grafheuvel of verder de bossen in trekken dit vinden ze fantastisch. Je kunt ook een rondje gaan moutonbike of rustig een rondje fietsen door onze mooie streek hier in het hartje van brabant.

Een vakantie bij ons is een belevenis voor de kinderen en heerlijk tot rust komen voor jou als ouder.

www.glampingdebosweide.nl