Partners/ Accommodaties

Regelmatig krijg ik de vraag: “Jorine, weet jij nog een leuk overnachtingsadres…? Of: “Kun je mij helpen bij het zoeken naar een geschikte accommodatie?” Van B&B tot hotel en van vakantiewoning tot camping, steeds vaker weten gasten mij te vinden in hun zoektocht naar die ‘ene, bijzondere locatie’.

=> Daarom combineer ik jouw online zichtbaarheid met deze vaak gestelde vraag aan mij. Op deze partnerpagina vind je die leuke, bijzondere adressen! Wil jij je gastenverblijf ook eenvoudig onder de aandacht brengen voor een minimaal bedrag per maand? Stuur mij dan gerust een bericht voor meer informatie.


 

Casa Drei Mädel – Genieten in drievoud! Deze vakantiewoning onderaan het drielandenpunt Oostenrijk, Italië en Slovenië is meer dan alleen een plek om heerlijk te ontspannen. Het is ook een plek waar je actief bezig kunt zijn – ongeacht het seizoen. Door de bijzondere ligging in Oostenrijk op de grens met Italië en Slovenië geniet je van al het goede dat deze drie landen te bieden hebben: indrukwekkende bergen, heerlijk eten, prachtige natuur, leuke activiteiten en verrassende culturen. Ontdek wat een verblijf in Casa Drei Mädel zo bijzonder maakt. Welkom!
Website
E-mail
Facebook
Instagram
+316 5377 6525


B&B Het Vermeerhuisje in Delft is een sfeervol arbeidershuisje, gelegen in het centrum van Delft. Het station is op loopafstand van de accommodatie. Het Vermeerhuisje is geschikt voor twee gasten en je hebt het gastenverblijf (de woning) exclusief tot je beschikking. De B&B is van alle gemakken voorzien, incl. volledig ingerichte keuken, badkamer, woonkamer en badkamer. Alles is ingericht in ‘Vermeer stijl’. Op slechts enkele minuten lopen sta je in het bruisende centrum van Delft. Welkom!

Website
E-mail
Facebook
Instagram
+316 2444 6595


B&B ’t Merthoes

Website
E-mail
+316 5189 9829