Partners/ Accommodaties

Vaak krijg ik de vraag: “Jorine, weet jij nog een leuk overnachtingsadres…? Of: “Kun je mij helpen bij het zoeken naar een geschikte accommodatie?” Van B&B tot hotel en van vakantiewoning tot vakantiepark, steeds vaker weten gasten mij te vinden in hun zoektocht naar die ‘ene, bijzondere locatie’.

=> Daarom combineer ik jouw online zichtbaarheid met deze vaak gestelde vraag aan mij. Op deze partnerpagina vind je die leuke, bijzondere adressen! Wil jij je gastenverblijf, vakantiepark of overige ook eenvoudig onder de aandacht brengen voor een minimaal bedrag per maand? Stuur mij dan gerust een bericht voor meer informatie.


 

Jopie’s Wonen is een woonwinkel EN gastenverblijf op dezelfde locatie. Uniek!
Het gastenverblijf is ingericht met gerestylde meubels en woonaccessoires uit de winkel.

Jopie’s Wonen is centraal gelegen in het dorp Maartensdijk, onder de rook van Utrecht en Hilversum. Het gastenverblijf is te boeken vanaf drie nachten en staat ook open voor gasten die langere tijd willen verblijven (bijv. i.v.m. een verhuizing, werkopdracht, etc.). Excl. ontbijt.

Welkom bij Jopie’s Wonen!

 

Website
E-mail
(+31)6 304 05 694

 


B&B Het Vinkenest in Nijverdal is een volledig nieuw gerealiseerde accommodatie met eigen entree. Duurzaamheid is het uitgangspunt geweest bij de keuze om alle ruimtes te voorzien van vloerverwarming. Een combinatie van zonnepanelen en een warmtepomp zorgen voor de energie en warmtevoorziening en geven de bed & breakfast een duurzaam karakter. Uitgangspunt bij de inrichting is de luxe en het comfort van een hotel met de persoonlijke service en aandacht van een bed & breakfast.

 

Website
E-mail
Facebook
Instagram
+316 557 935 92